logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CANNED-FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Bożena Danyluk, Jerzy Stangierski
Tytuł: Thermoresistance and regeneration of heat-damaged E. faecium PCM 1859 in a medium with reduced pH value
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2017, vol. 32, 1, s. 62-65, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: Enterococcus faecium ; thermoresistance ; pH ; pasteurization ; canned-food
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Antoni Ryniecki, Jolanta Wawrzyniak, Bożena Danyluk
Tytuł: Design of the control system for canned-food sterilization
Tytuł równoległy: Projektowanie systemu sterowania procesem sterylizacji konserw
Źródło: Przem. Spoż. - 2015, t. 69, 8, s. 62-64, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: sterowanie ze sprzężeniem wyprzedzającym ; sterowanie na podstawie modelu ; sterylizacja ; żywność w konserwie ; wartość sterylizacyjna
Angielskie słowa kluczowe: feed-forward control ; model based control ; sterilization ; canned-food ; cumulative lethality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP