logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BROILER BREEDERS
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2016
Autorzy: Sebastian Nowaczewski, Mateusz Babuszkiewicz, Sebastian Kaczmarek
Tytuł: Effect of broiler breeders' age on eggshell temperature, embryo viability and hatchability parameter
Źródło: Ann. Anim. Sci. - 2016, vol. 16, no. 1, s. 235-243, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402 e-ISSN: 2300-8733
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: brojlery kurze ; inkubacja jaja ; temperatura skorupy jaj ; wylęgowość
Angielskie słowa kluczowe: broiler breeders ; egg incubation ; eggshell temperature ; hatchability
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.731
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2014
Autorzy: S. Nowaczewski, M. Babuszkiewicz, S. Kaczmarek
Tytuł: Eggshell temperature, embryogenesis and hatchability results of broiler breeders depend on the location of eggs in the incubator (vertical orientation) [*]
Źródło: Eur. Poult. Sci. - 2014, vol. 78, il., bibliogr.
e-ISSN: 1612-9199
Uwagi: Opublikowano: 24.07.2014.
Polskie słowa kluczowe: kury mięsne ; inkubacja jaja ; temperatura skorupy jaj ; wylęgowość
Angielskie słowa kluczowe: broiler breeders ; egg incubation ; eggshell temperature ; hatchability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
DOI:
3/4
Rok: 2014
Autorzy: M. Babuszkiewicz, S. Nowaczewski, S. Kaczmarek
Tytuł: Temperatura skorup jaj i wyniki wylęgowości kur mięsnych w zależności od umiejscowienia jaj w komorze lęgowej
Tytuł równoległy: Eggshell temperature and hatchability results of broiler breeders depend on eggs location in the incubator
W: XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce" : 08-10.09.2014, Kazimierz Dolny nad Wisłą, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 86-87
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 grudnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: kury mięsne ; inkubacja ; temperatura skorupy jaj ; wylęgowość
Angielskie słowa kluczowe: broiler breeders ; incubation ; eggshell temperature ; hatchability
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2012
Autorzy: Sebastian Nowaczewski, Helena Kontecka, Stanisława Krystianiak
Tytuł: Effect of in ovo injection of vitamin C during incubation on hatchability of chickens and ducks
Źródło: Folia Biol.-Kraków. - 2012, vol. 60, no. 1/2, s. 93-97, bibliogr.
p-ISSN: 0015-5497 e-ISSN: 1734-9168
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 czerwca 2014].
Angielskie słowa kluczowe: vitamin C ; in ovo injection ; hatchability ; broiler breeders ; Pekin duck
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.889
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP