logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BROAD BEAN MEAL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Halina Staniek, Ewelina Król, Zbigniew Krejpcio, Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik
Tytuł: Evaluation of the content of Cd and Pb in the extruded products with the addition of broad bean post-fermentation meal and herbs
W: 2014 International Conference on Food Security and Nutrition (ICFSN 2014) : 29-30 March, 2014, Shanghai, Chiny.
Adres wydawniczy: Singapore : IACSIT Press, 2014
Seria: International Proceedings of Chemical, Biological & Environmental Engineering "Food Security and Nutrition", ISSN 2010-4618 ; t. 67
Szczegóły: s. 1-5, bibliogr.
ISBN: 9810795580
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: kadm ; ołów ; produkty ekstrudowane ; lubczyk ; tymianek
Angielskie słowa kluczowe: cadmium ; lead ; broad bean meal ; lovage ; thyme
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP