logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BREWER S SPENT GRAIN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Tomasz Żelaziński, Adam Ekielski, Adam Siwek, Karol Durczak
Tytuł: Iby-products from brewery industry as the attractive additives to the extruded cereals food
Źródło: Carpath. J. Food Sci. Technol. - 2018, vol. 10, iss. 5, s. 83-97, il., bibliogr.,abstr.
p-ISSN: 1842-4090 e-ISSN: 1844-489X
Uwagi: Special Issue - BEMS 2018 Conference.
Angielskie słowa kluczowe: brewer's spent grain ; dietary food ; expansion ; extrusion ; maize
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    2/2
    Rok: 2013
    Autorzy: Agnieszka Makowska, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Wiktor Obuchowski
    Tytuł: Effect of brewer's spent grain addition on properties of corn extrudates with an increased dietary fibre content
    Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2013, vol. 63, no. 1, s. 19-24, il., bibliogr.
    p-ISSN: 1230-0322
    Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 grudnia 2013].
    Angielskie słowa kluczowe: brewer's spent grain ; corn extrudates ; extrusion-cooking ; neutral detergent fibre
    Charakt. formalna: PA
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 10.000
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP