logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BREAD STALING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Przemysław Łukasz Kowalczewski, Katarzyna Walkowiak, Łukasz Masewicz, Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Low field NMR studies of wheat bread enriched with potato juice during staling
Źródło: Open Agric. - 2019, vol. 4, iss. 1, s. 426-430, bibliogr., abstr.
e-ISSN: 2391-9531
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 lipca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: bread staling ; potato juice ; 1H NMR ; water activity ; water behavior ; water dynamics
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP