logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BREAD ENRICHMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Michał Świeca, Julita Reguła, Joanna Suliburska, Urszula Złotek, Urszula Gawlik-Dziki
Tytuł: Effects of gluten-free breads, with varying functional supplements, on the biochemical parameters and antioxidant status of rat serum
Źródło: Food Chem. - 2015, vol. 182, 1 September, s. 268-274, il., bibliogr.
p-ISSN: 0308-8146
Angielskie słowa kluczowe: gluten free bread ; antioxidant status in vivo ; bread enrichment ; bioavailability in vitro ; phenolics
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.052
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP