logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BLACKCURRANT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Anna Olejnik, Mariusz Kaczmarek, Mariola Olkowicz, Katarzyna Kowalska, Wojciech Juzwa, Radosław Dembczyński
Tytuł: ROS-modulating anticancer effects of gastrointestinally digested Ribes nigrum L. fruit extract in human colon cancer cells
Źródło: J. Funct. Foods. - 2018, vol. 42, s. 224-236, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1756-4646
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 marca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: blackcurrant ; HT-29 cells ; cell cycle ; apoptosis ; invasion ; metaloproteinases
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.470
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: M. Różańska, M. Archacka, K. Piekos
Tytuł: Freeze and spray drying of anthocyanin concentrates obtained from fruit pomaces
W: 6th International Conference for Young Researchers : Multidirectional Research in Agriculture, Forestry and Technology, 24-25 April 2017, Krakow, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: Kraków : PhD Student Council of the University of Agriculture in Krakow, 2017
Szczegóły: s. 116
Angielskie słowa kluczowe: chokeberry ; blackcurrant ; anthocyanins ; spray drying ; lyophilization
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP