logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BITTER TASTE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Joanna Mikołajczyk-Stecyna, Anna M. Malinowska, Agata Chmurzynska
Tytuł: TAS2R38 and CA6 genetic polymorphisms, frequency of bitter food intake, and blood biomarkers among elderly woman
Źródło: Appetite. - 2017, vol. 116, 1 September 2017, s. 57-64, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0195-6663
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 lipca 2017].
Angielskie słowa kluczowe: bitter taste ; TAS2R38 ; CA6 ; frequency of eating ; genetic polymorphism
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.174
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP