logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIRD CHERRY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Aleksandra Telichowska, Marcin Dziedziński, Oskar Szczepaniak, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Charakterystyka czeremchy (Prunus) pozyskanej z ekosystemów naturalnych
Źródło: Tech. Rol. Ogrod. Leś. - 2019, nr 5, s. 17-21, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1732-1719
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 stycznia 2020].
Polskie słowa kluczowe: czeremcha zwyczajna ; Prunus padus ; owoce ; liście ; kora ; właściwości ; przemysł spożywczy ; przemysł farmaceutyczny ; technologia żywności
Angielskie słowa kluczowe: bird cherry ; Prunus padus ; fruits ; leaves ; bark ; properties ; food industry ; pharmaceutical industry ; food technology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2019
Autorzy: Aleksandra Telichowska, Marcin Dziedziński, Oskar Szczepaniak, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Właściwości czeremchy (Prunus) pozyskanej z ekosystemów naturalnych
Źródło: Tech. Rol. Ogrod. Leś. - 2019, nr 5, s. 17-21, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1732-1719
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 marca 2020].
Polskie słowa kluczowe: czeremcha zwyczajna ; Prunus padus ; owoce ; liście ; kora ; właściwości ; przemysł spożywczy ; przemysł farmaceutyczny ; technologia żywności
Angielskie słowa kluczowe: bird cherry ; Prunus padus ; fruits ; leaves ; bark ; properties ; food industry ; pharmaceutical industry ; food technology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2017
Autorzy: Robert Popek, Adrian Łukowski, Piotr Karolewski
Tytuł: Particulate matter accumulation - further differences between native Prunus padus and non-native P. serotina
Źródło: Dendrobiology. - 2017, vol. 78, s. 85-95, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1641-1307
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 grudnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: particle deposition ; PM ; shrubs ; black cherry ; bird cherry ; leaf morphology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.761
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP