logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIOACTIVE COMPOUDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Wiktor Obuchowski
Tytuł: Niektóre aspekty wzbogacania makaronu w bioaktywne składniki
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2014, R. 58, nr 8, s. 13-14, il.
p-ISSN: 0033-2461
Polskie słowa kluczowe: makarony ; składniki bioaktywne ; aktywność przeciwutleniająca
Angielskie słowa kluczowe: pasta ; bioactive compouds ; antioxidant activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP