logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BETA-TOCOPHEROL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Małgorzata Nogala-Kałucka, Józef Korczak, Ibrahim Elmadfa, Karl-Heinz Wagner
Tytuł: Effect of α- and β-tocopherol on the oxidative stability of a mixed hydrogenated fat under frying conditions
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2005, vol. 221, iss. 3-4, s. 291-297, il., bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line w ramach konsorcjum wydawnictwa Springer
Polskie słowa kluczowe: alfa-tokoferol ; beta-tokoferol ; stabilność oksydacyjna ; lipidy ; utlenianie ; tłuszcz utwardzony
Angielskie słowa kluczowe: alpha-tocopherol ; beta-tocopherol ; stability ; lipid oxidation ; primary oxidation products ; secondary oxidation products ; hydrogenated fat
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.173
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP