logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BERRY FRUITS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Kowalska, Anna Olejnik, Joanna Zielińska-Wasielica, Mariola Olkowicz
Tytuł: Raspberry (Rubus idaeus L.) fruit extract decreases oxidation markers, improves lipid metabolism and reduces adipose tissue inflammation in hypertrophied 3T3-L1 adipocytes
Źródło: J. Funct. Foods. - 2019, vol. 62, art. no. 103568, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1756-4646
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: berry fruits ; antioxidant activity ; adipokines ; hypertrophied adipocytes ; digestive enzymes
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.197
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Andrzej Sidor, Bartosz Kulczyński
Tytuł: Berries as a potential anti-influenza factor - A review
Źródło: J. Funct. Foods. - 2017, vol. 37, s. 116-137, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1756-4646
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 marca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: berry fruits ; polyphenols ; polysaccharides ; antioxidants ; influenza ; immunity
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.470
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP