logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BERRY BY-PRODUCT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Maria Barbara Różańska, Przemysław Łukasz Kowalczewski, Jolanta Tomaszewska-Gras, Krzysztof Dwiecki, Sylwia Mildner-Szkudlarz
Tytuł: Seed-roasting process affects oxidative stability of cold-pressed oils
Źródło: Antioxidants. - 2019, vol. 8, iss. 8, art. no. 313, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2076-3921
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 sierpnia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: antioxidant activity ; berry by-product ; berry seeds oil ; DSC ; oxidation stability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.520
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2019
Autorzy: Sylwia Mildner-Szkudlarz, Maria Różańska, Aleksander Siger, Przemysław Łukasz Kowalczewski, Magdalena Rudzińska
Tytuł: Changes in chemical composition and oxidative stability of cold-pressed oilsobtained from by-product roasted berry seeds
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2019, vol. 111, s. 541-547, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 maja 2019].
Angielskie słowa kluczowe: berry by-product ; fatty acids ; tocopherols ; phytosterols
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.714
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP