logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BEET JUICE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Barbara Pospieszna, Katarzyna Gościnna, Janusz Czapski, Jakub Kryściak, Mateusz Radojewski, Maria Laurentowska
Tytuł: Wpływ 3-dniowej suplementacji naturalnymi sokami z marchwi oraz buraków i aronii na poziom ciśnienia tętniczego krwi, tolerancji wysiłkowej oraz wskaźników morfologcznych u siatkarzy
Tytuł równoległy: The influence of 3-day supplemntation with natural carrot or beet and chokeberry juices on the level of blood pressure, exercise tolerance and blood morphology in volleyball players
Źródło: Med. Sport. - 2013, vol. 29, suppl. 2, s. 52-53
p-ISSN: 1232-406X e-ISSN: 2084-431X
Uwagi: XXX Jubileuszowy Międzynarodowy Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Medycyny Sportowej "Aktywność fizyczna - zalecenia dla zdrowia", 14-16 listopada 2013, Centrum Kongresowe Haston City Hotel, Wrocław, ul. Irysowa 1-3.
Polskie słowa kluczowe: sok z buraków ; sok z marchwi ; suplementacja ; tolerancja wysiłkowa
Angielskie słowa kluczowe: beet juice ; carrot juice ; supplements ; exercise tolerance
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP