logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BEEF MEAT QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2007
Autorzy: E. Pospiech, A. Łyczyński, B. Grześ, B. Mikołajczak, E. Iwańska, G. Czyżak-Runowska, E. Rzosińska
Tytuł: A comparison of physico-chemical properties of meat coming from young bulls of varied origin and age
W: Proceedings of 53nd International Congress of Meat Science and Technology / Ed. Guanghong Zhou, Weili Zhang.
Adres wydawniczy: Beijing : China Agricultural University Press, 2007
Szczegóły: s. 627-628, il., bibliogr.
ISBN: 978-7-81117-239-3
Angielskie słowa kluczowe: beef meat quality ; physico-chemical properties of meat ; tenderness
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP