logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BEEF FAT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2008
Autorzy: Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Correlation times of water molecules in potato starch fat gel
W: Starch : Recent progress in biopolymer and enzyme technology / Ed. Piotr Tomasik, Eric Bertoft, Andreas Blennow.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists. Małopolska Branch, 2008
Szczegóły: s. 177-182, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-83-902699-7-X
Angielskie słowa kluczowe: beef fat ; pork fat ; low field NMR ; potato starch gel ; water molecules dynamic
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP