logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BAKERY ENTERPRISES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann
Tytuł: Standarization of the bakery goods
Tytuł równoległy: Normalizacja wyrobów piekarskich
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2010, 2 (16), s. 61-72, bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.jard.edu.pl/pub/6_2_2010_pl.pdf
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna online w dwóch wersjach językowych: polskiej i angielskiej [Dostęp: 23 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: normalizacja ; norma ; przedsiębiorstwa piekarskie ; klasyfikacja ; pieczywo
Angielskie słowa kluczowe: standarization ; norm ; bakery enterprises ; classification ; bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP