logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BACTERIAL COUNT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Anita Zaworska, Andrzej Frankiewicz, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
Tytuł: The influence of narrow-leafed lupin seed fermentation on their chemical composition and ileal digestibility and microbiota in growing pigs
Źródło: Arch. Anim. Nutr. - 2017, vol. 71, no. 4, s. 285-296, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1745-039X e-ISSN: 1477-2817
Polskie słowa kluczowe: fermentacja ; łubin wąskolistny ; trzoda chlewna ; żywienie zwierząt
Angielskie słowa kluczowe: bacterial count ; fermentation ; Lupinus angustifolius ; pigs ; protein digestibility ; nutritive value
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.887
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP