logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ASSURING FOOD SAFETY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: Justyna Górna
Tytuł: System HACCP jako narzędzie konkurencyjności polskich przedsiębiorstw w Unii Europejskiej
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2004, t. 6, z. 2, s. 73-77, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: system HACCP ; konkurencja ; zapewnienie bezpieczeństwa żywności ; certyfikacja
Angielskie słowa kluczowe: HACCP system ; competition ; assuring food safety ; certification
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP