logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AROMATIC COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Małgorzata Lasik-Kurdyś, Małgorzata Majcher, Jacek Nowak
Tytuł: Effects of different techniques of malolactic fermentation induction on diacetyl metabolism and biosynthesis of selected aromatic esters in cool-climate grape wines
Źródło: Molecules. - 2018, vol. 23, iss. 10, art. 2549, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1420-3049
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: malolactic fermentation ; coinoculation ; diacetyl ; esters ; aromatic compounds ; grape wine
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.060
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 1991
Autorzy: L. Gruchała, E. Kamiński, E. Wąsowicz, D. Piasecka
Tytuł: Charakterystyka właściwości aromatycznych odmian selerów uprawnych w Polsce
W: Ogólnopolski Zjazd Hodowców Roslin Warzywnych : Kraków, 5-6 luty, 1991.
Adres wydawniczy: [Kraków] : [Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja], 1991
Szczegóły: s. 103-105
Polskie słowa kluczowe: korzeń selera ; związki aromatyczne ; związki ftalidowe
Angielskie słowa kluczowe: celery root ; aromatic compounds ; phthalate compounds
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP