logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AROMA PRECURSORS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Mariusz Pacyński, Renata Zawirska-Wojtasiak, Sylwia Mildner-Szkudlarz
Tytuł: Improving the aroma of gluten-free bread
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2015, vol. 63, iss. 1, s. 706-713, il., bibliogr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: aromat chleba ; chleb bezglutenowy ; związki lotne ; jakość sensoryczna ; prekursory aromatu
Angielskie słowa kluczowe: bread aroma ; gluten-free bread ; volatiles ; sensory quality ; aroma precursors
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.711
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP