logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANTIOXIDATIVE COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Anna Przybylska-Balcerek, Tomasz Góral, Danuta Kurasiak-Popowska, Kinga Stuper-Szablewska
Tytuł: Phenolic acids in various genotypes of cereals grown in Poland in the years 2017-2018
Źródło: Academia J. Med. Plants - 2019, vol. 7, iss. 4, s. 92-99, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2315-7720
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: phenolic acids ; antioxidative compounds ; cereals ; oxidative stress
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP