logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANTIOXIDANT SUBSTANCES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Maciej Kazimierski, Julita Reguła, Marta Molska
Tytuł: Cornelian cherry (Cornus mas L.) - characteristics, nutritional and pro-health properties
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2019, 18 (1), s. 5-12, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 maja 2019].
Angielskie słowa kluczowe: polyphenols ; anthocyanins ; antioxidant substances ; vitamin C
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP