logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANTIOXIDANT EFFECT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: A. M. Kaczmarek, M. Muzolf-Panek, M. Rudzińska, T. Szablewski, R. Cegielska-Radziejewska
Tytuł: The effect of plant extracts on pork quality during storage
Źródło: Ital. J. Food Sci. - 2017, vol. 29, no. 4, s. 644-656, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1120-1770
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 grudnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: antimicrobial effect ; antioxidant effect ; plant extracts ; meat ; storage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.615
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP