logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANTINUTRITIONAL COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: M. Hejdysz, S. A. Kaczmarek, A. Rutkowski
Tytuł: Extrusion cooking improves the metabolisable energy of faba beans and the amino acid digestibility in broilers
Źródło: Anim. Feed Sci. Tech. - 2016, vol. 212, s. 100-111, bibliogr.
p-ISSN: 0377-8401
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 czerwca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: faba bean ; antinutritional compounds ; phytic P ; extrusion
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.755
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP