logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANTIDIABETIC POTENTIAL
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Jakub Kurek, Zbigniew Krejpcio
Tytuł: Stevia rebaudiana Bertoni and its glycosides as promising phytochemicals with anti-diabetic potential
W: 13th European Nutrition Conference - Malnutrition in an Obese World: European Perspectives : 15 - 18 October 2019, The Convention Centre Dublin, Ireland.
Adres wydawniczy: [Dublin] : [b.w.], 2019
Szczegóły: P1-31-01
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 lutego 2020].
Angielskie słowa kluczowe: stevia ; glycosides ; phytochemicals ; antidiabetic potential
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2019
Autorzy: Jakub Michał Kurek, Zbigniew Krejpcio
Tytuł: The functional and health-promoting properties of Stevia rebaudiana Bertoni and its glycosides with special focus on the antidiabetic potential - A review
Źródło: J. Funct. Foods. - 2019, vol. 61, art. no. 103465, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1756-4646
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 31 lipca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: stevia ; steviol glycosides ; functional properties ; health-promotion ; antidiabetic potential
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.197
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP