logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANTHOCYANIN CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Małgorzata Muzolf-Panek, Anna Kaczmarek
Tytuł: Application of total phenolic content, the antioxidant activity and colour for the discrimination of red grape cultivars
W: 18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist - 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th-16th May 2013.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [b.w.], 2013
Szczegóły: s. 120
Liczba arkuszy: 0,07
Polskie słowa kluczowe: winogrona czerwone ; aktywność przeciwutleniająca ; zawartość polifenoli ; zawartość antocyjanów ; barwa
Angielskie słowa kluczowe: red grapes ; antioxidant activity ; phenolic content ; anthocyanin content ; colour
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP