logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANISIDINE VALUE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Joanna Kobus-Cisowska, Dominik Kmiecik, Bartosz Kulczyński, Grzegorz Gandecki
Tytuł: Wpływ czasu przechowywania na zmiany liczby nadtlenkowej i anizydynowej mrożonych ziemniaczanych produktów smażonych
Źródło: Biul. IHAR. - 2016, nr 279, s. 55-63, bibliogr.
p-ISSN: 0373-7837
Polskie słowa kluczowe: przechowywanie długoterminowe ; liczba nadtlenkowa ; liczba anizydynowa ; mrożone produkty ziemniaczane ; wyróżniki jakości tłuszczu
Angielskie słowa kluczowe: long-lasting storage ; fat quality indexes ; frozen potatoes products ; anisidine value ; peroxide value
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Krystyna Szymandera-Buszka, Katarzyna Waszkowiak
Tytuł: Wpływ wybranych produktów tłuszczowych na stabilność chlorowodorku tiaminy
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 150-158, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: stabilność chlorowodorku tiaminy ; produkty tłuszczowe ; przechowywanie ; liczba nadtlenkowa ; liczba anizydynowa
Angielskie słowa kluczowe: stability of thiamine hydrochloride ; fat products ; storage ; peroxide value ; anisidine value
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP