logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ANGIOTENSIN CONVERTING ENZYME
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: J. Kobus-Cisowska, D. Szymanowska, O. Szczepaniak, M. Przeor, M. Jarzebski, M. Ligaj, A. Gramza-Michalowska, D. Szwajgier, J. Foksowicz-Flaczyk
Tytuł: Novel chocolate dessert with ricotta hydrolysate as a way to provide beneficial nutrients for neurodegenerative and cardiovascular disease
W: 33rd EFFoST International Conference: Sustainable Food Systems - Performing by Connecting : 12-14 November 2019, Rotterdam, The Netherlands, Conference Book.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2019
Szczegóły: [P2.2.18]
Angielskie słowa kluczowe: cholinesteraze ; ricotta ; angiotensin converting enzyme ; functional food
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Anna Grygier, Kamila Myszka, Magdalena Rudzińska
Tytuł: Mało poznany grzyb pleśniowy Galactomyces geotrichum w wyrobach mlecznych
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 5, s. 30-32, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X e-ISSN: 2449-996X
Polskie słowa kluczowe: Galactomyces geotrichum ; produkty mleczne ; polienowe kwasy tłuszczowe ; konwertaza aniotensyny
Angielskie słowa kluczowe: Galactomyces geotrichum ; dairy products ; polyunsaturated fatty acids ; angiotensin converting enzyme
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP