logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AMINO ACID
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2009
Autorzy: Alicja Kawka, Aleksandra Chalcarz, Piotr Kołodziejczyk
Tytuł: Quality characteristics of barley varieties
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2009, vol. 12, iss. 4, art. 6, il., bibliogr.
http://www.ejpau.media.pl/volume12/issue4/art-06.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Polskie słowa kluczowe: jęczmień ; odmiany roślin ; skład chemiczny ; aminokwasy
Angielskie słowa kluczowe: barley ; varieties ; chemical composition ; amino acid
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2005
Autorzy: Waldemar Kuśnierek, Andrzej Potkański, Sylwia Kuśnierek
Tytuł: Strawność całkowita i jelitowa u świń białka i aminokwasów poekstrakcyjnej śruty rzepakowej przed i po ekstruzji w temperaturach 140 i 160 0C
Źródło: Rośl. Oleiste. - 2005, t. 26, z. 2, s. 537-548, bibliogr.
p-ISSN: 1233-8273
Polskie słowa kluczowe: pasze ; śruta rzepakowa ; ekstruzja ; poekstrakcyjna śruta rzepakowa ; białka ; aminokwasy ; strawność ; strawność całkowita ; strawność jelitowa ; trzoda chlewna ; badania strawnościowe
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed meal ; extrusion ; digestibility ; amino acid ; pig
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2003
Autorzy: Manfred Oskar Lorek, Ryszard Cholewa, Areta Hartman
Tytuł: Filcowanie się okrywy włosowej lisów polarnych z różnych grup żywieniowych
Źródło: Acta Sci. Pol., Zootech. - 2003, 2 (2), s. 41-46, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0714
Polskie słowa kluczowe: zwierzęta futerkowe ; lis polarny ; okrywa włosowa ; filcowanie ; czynniki żywieniowe ; żywienie zwierząt ; dodatki paszowe ; aminokwasy
Angielskie słowa kluczowe: fox ; fur ; amino acid ; felting
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP