logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ALTERNATIVE SOURCE OF PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Silvia Nogales-Merida, Paola Gobbi, Damian Józefiak, Jan Mazurkiewicz, Krzysztof Dudek, Mateusz Rawski, Bartosz Kierończyk, Agata Józefiak
Tytuł: Insect meals in fish nutrition
Źródło: Rev. Aquacult. - [2018], il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1753-5123
Uwagi: Publikacja posiada status Early view (First published: 06 September 2018). - Dostępna online [Dostęp: 10 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: alternative source of protein ; antimicrobial peptides ; chitin ; indispensable amino acids ; dispensable amino acids ; fatty acids ; lipids
Charakt. formalna: PRE
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Michał A. Jerzak, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Magdalena Śmiglak-Krajewska
Tytuł: Determinanty produkcji roślin strączkowych jako alternatywnego źródła białka - w ramach nowego obszaru polityki rolnej w Polsce
Źródło: Rocz. Nauk Rol., Ser. G Ekon. Rol. - 2012, t. 99, z. 1, s. 113-120, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0080-3715
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: rosliny strączkowe ; determinanty produkcji ; alternatywne źródła białka
Angielskie słowa kluczowe: legumes ; determinants for the production ; alternative source of protein
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP