logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AGRI-FOOD CONSUMPTION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Katarzyna Kita
Tytuł: Zmiany samowystarczalności żywnościowej wybranych krajów azjatyckich
Źródło: Zesz. Nauk. SGGW Wars., Ekon. Organ. Gospod. Żywn. - 2018, nr 121, s. 55-70, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2081-6979 e-ISSN: 2543-9863
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 stycznia 2019].
Polskie słowa kluczowe: samowystarczalność żywnościowa ; spożycie produktów rolno-żywnościowych ; ryż ; ASEAN
Angielskie słowa kluczowe: food self-sufficiency ; agri-food consumption ; rice ; ASEAN
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP