logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ACID MEAT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Grażyna Czyżak-Runowska, Janusz Wojtczak, Andrzej Łyczyński, Jacek Wójtowski, Maria Markiewicz-Kęszycka, Daniel Stanisławski, Marek Babicz
Tytuł: Meat quality of crossbred porkers without the gene RYR1Tdepending on slaughter weight
Źródło: Asian Australas. J. Anim. Sci. - 2015, vol. 28, no. 3, s. 398-404, il., bibliogr.
p-ISSN: 1011-2367 e-ISSN: 1976-5517
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 września 2015].
Angielskie słowa kluczowe: acid meat ; cross-breeds ; PSE ; RYR1Tgene ; slaughter ; weight
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.756
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2006
Autorzy: E. Pospiech, B. Mikołajczak, E. Iwańska, B. Grześ, A. Łyczyński, W. Kapelański
Tytuł: Differentiation of acid meat from other quality groups (RFN and PSE) through the analysis of proteins from its drip
W: 52nd International Congress of Meat Science and Technology "Harnessing and exploiting global opportunities" : 13th-18th August 2006, Dublin, Ireland / Ed. Declan Troy, Rachel Pearce, Briege Byrne, Joseph Kerry.
Adres wydawniczy: Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2006
Szczegóły: s. 287-288, bibliogr.
ISBN: 978-90-8686-010-4
Angielskie słowa kluczowe: protein ; 2D electrophoresis ; mass spectrometry ; meat quality ; acid meat
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP