logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ACETYLATED STARCH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Dorota Kucharczak, Łukasz Masewicz, Joanna Le Thanh-Blicharz, Hanna M. Baranowska
Tytuł: Właściwości molekularne wody hydratacyjnej w żelach acetylowanej skrobi ziemniaczanej
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 142-151, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: hydratacja ; czasy relaksacji ; woda hydratacyjna ; aktywność wody ; skrobia acetylowana
Angielskie słowa kluczowe: hydration ; relaxation times ; hydration water ; water activity ; acetylated starch
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Emilia Konował, Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz, Krystyna Prochaska
Tytuł: Physicochemical characterisation of enzymatically hydrolysed derivatives of acetylated starch
Źródło: Carbohydr. Polym. - 2012, vol. 87, iss. 2, s. 1333-1341, il., bibliogr.
p-ISSN: 0144-8617
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 kwietnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: acetylated starch ; enzymatic hydrolysis ; membrane reactor ; mixed adsorbed layer ; dynamics of adsorption ; particle size distribution
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.479
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP