logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ABILITY TO BIND
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Julita Reguła, Anna Gramza-Michałowska
Tytuł: Effects of the addition of dried shiitake (Lentinula edodes) to corn crackers on their chemical composition and ability to bind Fe(III) and Zn(II) - a short report
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2009, vol. 59, no. 3, s. 275-278, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 sierpnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: shiitake mushroom ; products ; chemical composition ; ability to bind ; iron ; zinc
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP