logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WBSF
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Edward Pospiech
Tytuł: The effect of pig carcasses chilling system on selected properties of meat
W: Trends in meat and meat products manufacturing : 4th International Conference, Kraków, 11-12 June 2015 / Ed. Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Władysław Migdał, Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists Małopolska Branch, 2015
Szczegóły: s. 27
ISBN: 978-83-930769-4-9
Angielskie słowa kluczowe: pig carcasses ; conventional chilling ; rapid chilling ; drip losses ; thermal losses ; WBSF ; TPA
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2007
Autorzy: Bożena Grześ, Edward Pospiech, Stanisław Rosochacki, Andrzej Łyczyński, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska
Tytuł: Comparison of polymorphic myosin forms with selected meat quality attributes of bulls of various breeds and age
Tytuł równoległy: Porównanie form polimorficznych miozyny z wybranymi wskaźnikami jakości mięsa byczków zróżnicowanych pod względem rasy i wieku
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2007, vol. 57, no. 4 (A), s. 201-205, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 lutego 2017].
Angielskie słowa kluczowe: young bulls ; breed ; Longissimus dorsi muscle ; MHC isoforms ; WBSF ; drip loss
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP