logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: THEOBROMA CACAO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: J. Kobus-Cisowska, E. Flaczyk, D. Kmiecik, A. Gramza-Michałowska, J. Korczak
Tytuł: Antioxidant effect of bioactive compounds of extracts from Theobroma cacao
W: 12th ASEAN Food Conference 2011 "Food Innovation: Key to Creative Economy" : 16 -18 June, 2011, BITEC Bangna, Bangkok, Thailand, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2011
Szczegóły: s. 128
Angielskie słowa kluczowe: antioxidants ; Theobroma cacao ; Morus alba ; Camellia sinensis ; fat substrate
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP