logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TSS CONTENTS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2005
Autorzy: Grzegorz Łysiak, W. J. Florkowski, S. E. Prussia
Tytuł: Dojrzałość zbiorcza i warunki przechowywania brzoskwiń
Źródło: Hasło Ogrod. - 2005, nr 4, s. 72-74, il.
p-ISSN: 0137-6705
Liczba znaków: 10650
Polskie słowa kluczowe: zdolność przechowalnicza ; zawartość ekstraktu ; wapń
Angielskie słowa kluczowe: storability ; TSS contents ; calcium
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Grzegorz Łysiak, Wojciech Florkowski, Stan Prussia
Tytuł: Czynniki wpływające na zdolność przechowalniczą owoców brzoskwiń [*]
Źródło: Folia Hortic., Supl. - 2003, 2, s. 212-215, il., bibliogr.
p-ISSN: 0867-1761
Liczba znaków: 5250
Polskie słowa kluczowe: jędrność ; zawartość ekstraktu ; kwasowość ; brzoskwinie
Angielskie słowa kluczowe: firmness ; TSS contents ; acidity ; peach
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP