logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RHIZOPUS OLIGOSPORUS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2020
Autorzy: Katarzyna Polanowska, Anna Grygier, Maciej Kuligowski, Magdalena Rudzińska, Jacek Nowak
Tytuł: Effect of tempe fermentation by three different strains of Rhizopus oligosporus on nutritional characteristics of faba beans
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2020, vol. 122, art. no. 109024, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 lutego 2020].
Angielskie słowa kluczowe: Vicia faba ; Rhizopus oligosporus ; tempe ; γ-linolenic acid ; γ-aminobutyric acid
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.714
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2019
Autorzy: K. Polanowska, A. Grygier, M. Kuligowski, M. Rudzinska, J. Nowak
Tytuł: Fermentation by Rhizopus oligosporus as a tool in improving some nutritional aspects of faba bean
W: 2nd Food Chemistry Conference: Shaping the future of food quality, safety, nutrition and health : 17-19 September 2019, Seville, Spain.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [Elsevier], 2019
Szczegóły: [P3.4.2]
Angielskie słowa kluczowe: Rhizopus oligosporus ; Vicia faba ; fermentation
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP