logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RP-UPLC-ESI MSN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Paweł Górnaś, Aleksander Siger, Iveta Pugajeva, Dalija Seglina
Tytuł: Sesamin and sesamolin as unexpected contaminants in various cold-pressed plant oils: NP-HPLC/FLD/DAD and RP-UPLC-ESI/MSn study
Źródło: Food Addit. Contam. Part A. - 2014, vol. 31, no. 4, s. 567-573, il., bibliogr.
p-ISSN: 1944-0049
Angielskie słowa kluczowe: authentication ; quality ; lignans ; sesamolin ; sesamin ; cold-pressed oil ; NP-HPLC/FLD/DAD ; RP-UPLC-ESI/MSn
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.802
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Paweł Górnas, Aleksander Siger, Iveta Pugajeva, Jaroslaw Czubinski, Agnieszka Waśkiewicz, Krzysztof Polewski
Tytuł: New insights regarding tocopherols in Arabica and Robusta species coffee beans: RP-UPLC-ESI/MSn and NP-HPLC/FLD study
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2014, vol. 36, iss. 1/2, s. 117-123, il., bibliogr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 listopada 2014].
Angielskie słowa kluczowe: food analysis ; food composition ; tocopherols ; coffee beans ; Arabica ; Robusta ; roasting ; NP-HPLC/FLD ; RP-UPLC-ESI/MSn
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.985
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP