logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PSEUDOMONAS-RELATED SPOILING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Kamila Myszka, Marcin T. Schmidt, Małgorzata Majcher, Wojciech Juzwa, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: β-Caryophyllene-rich pepper essential oils suppress spoilage activity of Pseudomonas fluorescens KM06 in fresh-cut lettuce
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2017, vol. 83, s. 118-126, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 sierpnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: Pseudomonas-related spoiling ; fresh-cut lettuce ; black pepper essential oil ; white pepper essential oil ; β-Caryophyllene
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.129
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP