logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PSE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Grażyna Czyżak-Runowska, Janusz Wojtczak, Andrzej Łyczyński, Jacek Wójtowski, Maria Markiewicz-Kęszycka, Daniel Stanisławski, Marek Babicz
Tytuł: Meat quality of crossbred porkers without the gene RYR1Tdepending on slaughter weight
Źródło: Asian Australas. J. Anim. Sci. - 2015, vol. 28, no. 3, s. 398-404, il., bibliogr.
p-ISSN: 1011-2367 e-ISSN: 1976-5517
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 września 2015].
Angielskie słowa kluczowe: acid meat ; cross-breeds ; PSE ; RYR1Tgene ; slaughter ; weight
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.756
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Grażyna Czyżak-Runowska, Ewa Rzosińska, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Piotr Ślósarz
Tytuł: Comparison of different types of pork meat quality
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2005, no. 2, s. 95-98, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Quality and meat present situation and perspectives in its improvement
Angielskie słowa kluczowe: carcass traits ; meat quality ; RFN ; PSE ; ASE ; DFD
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP