logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OENOCOCCUS OENI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Małgorzata Lasik-Kurdyś, Anna Sip
Tytuł: Evaluation of the antimicrobial activity of bacteriocin-like inhibitory substances of enological importance produced by Oenococcus oeni isolated from wine
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2019, vol. 254, iss. 2, s. 375-382, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: malolactic bacteria ; wine microflora ; Oenococcus oeni ; bacteriocin-like inhibitory substances
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.056
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Małgorzata Lasik
Tytuł: The application of malolactic fermentation process to create good-quality grape wine produced in cool-climate countries: a review
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2013, vol. 237, iss. 6, s. 843-850, bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 stycznia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: grape wine ; malolactic bacteria ; Oenococcus oeni ; malolactic fermentation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.387
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP