logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NADH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Ewa Iwańska, Beata Mikołajczak, Bożena Grześ, Edward Pospiech
Tytuł: Post mortem glycolysis in porcine longissimus dorsi muscles stored in different cooling conditions
W: Trends in meat and meat products manufacturing : 4th International Conference, Kraków, 11-12 June 2015 / Ed. Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Władysław Migdał, Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists Małopolska Branch, 2015
Szczegóły: s. 29
ISBN: 978-83-930769-4-9
Angielskie słowa kluczowe: porcine muscle ; cooling techniques ; glycogen content ; lactic acid content ; LDH ; NADH
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP