logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HEEDTA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Andrzej Komosa, Piotr Chohura, Jerzy Roszyk
Tytuł: Wpływ temperatury i czasu użytkowania pożywki na zawartość żelaza dostępnego w chelatach żelazowych
Źródło: Zesz. Nauk. AR Wroc., Rol. - 2005, 86 (515), s. 259-265, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1959
Polskie słowa kluczowe: chelaty żelazowe ; zawartość żelaza dostępnego ; temperatura pożywki ; czas użytkowania pożywki ; fertygacja
Angielskie słowa kluczowe: fertigation ; nutrient solutions ; iron ; chelates ; EDTA ; DTPA ; HEEDTA
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP