logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GMP
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski
Tytuł: Food quality and safety management
Tytuł równoległy: Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Źródło: LogForum. - 2014, 10 (3), s. 351-361, bibliogr.
p-ISSN: 1895-2038 e-ISSN: 1734-459X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 listopada 2014].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; jakość ; bezpieczeństwo żywności ; GHP ; GMP ; system HACCP ; ISO 22000 ; BRC ; IFS
Angielskie słowa kluczowe: food quality ; food safety ; GHP ; GMP ; system HACCP ; ISO 22000 ; BRC ; IFS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Anna Krzewińska, Julita Reguła
Tytuł: Ocena urządzeń i systemów dystrybucji potraw w wybranych stołówkach szkolnych w Koszalinie
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2013, t. 7, z. 2, art. 25, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_7_25.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: stołówka szkolna ; GHP ; GMP ; system HACCP ; systemy dystrybucji ; potrawy
Angielskie słowa kluczowe: school canteen ; GHP ; GMP ; HAACCP ; food distribution systems
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2007
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Józef Korczak, Marzanna Hęś, Katarzyna Waszkowiak
Tytuł: HACCP jako skuteczne narzędzie zapewniające bezpieczeństwo i jakość żywności
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2007, R. 34, nr 3/4, s. 1027-1031, il., bibliogr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; GHP ; jakość żywności ; bezpieczeństwo żywności ; system kontroli jakości
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; GHP ; GMP ; food quality ; food safety ; quality control system
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP