logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GCO
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Majcher, Kamila Myszka, Anna Grygier, Marta Bijacik
Tytuł: Charakterystyka kluczowych związków zapachowych w serze suszonym podlaskim wytwarzanym metodą tradycyjną
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 3, art. 33, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_33.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu
Polskie słowa kluczowe: sery suszone ; ser Podlaski ; kluczowe związki zapachowe ; GCO ; GC × GC-TOFMS
Angielskie słowa kluczowe: Podlaski dried cheese ; key odorants ; GCO ; GC × GC-ToFMS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2009
Autorzy: M. Majcher, H. H. Jeleń
Tytuł: Comparison of suitability of SPME, SAFE and SDE methods for isolation of flavor compounds from extruded potato snacks
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2009, vol. 22, iss. 6, s. 606-612, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 grudnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: extruded potato snack ; odor-active compound isolation ; flavor ; extraction methods ; SPME ; SAFE ; SDE ; GCO ; food composition ; food analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.423
Punktacja MNiSW: 24.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP