logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GC-O
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Małgorzata A. Majcher, Kamila Myszka, Anna Gracka, Anna Grygier, Henryk H. Jeleń
Tytuł: Key odorants of Lazur, a Polish mold-ripened cheese
Źródło: J. Agric. Food Chem. - 2018, 66 (10), s. 2443-2448, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0021-8561 e-ISSN: 1520-5118
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: związki zapachowe ; sery pleśniowe ; analiza olfaktometryczna
Angielskie słowa kluczowe: mold-ripened chees ; aroma-active compound ; sulfur compounds ; GC-O ; aroma recombinant
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.412
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Henryk H. Jeleń, Małgorzata Majcher, Mariusz Dziadas, Renata Zawirska-Wojtasiak, Katarzyna Czaczyk, Erwin Wąsowicz
Tytuł: Volatile compounds responsible for aroma of Jutrzenka liquer wine
Źródło: J. Chromatogr. A. - 2011, vol. 1218, iss. 42, s. 7566-7573, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0021-9673
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Angielskie słowa kluczowe: wine ; Jutrzenka grapes ; liquer wine ; GC-O ; GC × GC-ToF-MS ; key odorants
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.531
Punktacja MNiSW: 32.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP