logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GC × GC-TOFMS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Anna Gracka, Marianna Raczyk, Jaromir Hradecky, Jana Hajslova, Sławomir Jeziorski, Gyorgi Karlovits, Barbara Michalak, Natalia Bąkowska, Henryk Jeleń
Tytuł: Volatile compounds and other indicators of quality for cold-pressed rapeseed oils obtained from peeled, whole, flaked and roasted seeds
Źródło: Eur. J. Lipid Sci. Technol. - 2017, vol. 119, 10, art. no. 1600328, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1438-7697 e-ISSN: 1438-9312
Uwagi: Dostępna również online [Dostęp: 31 maja 2017].
Angielskie słowa kluczowe: GC × GC-ToFMS ; rapeseed virgin oil ; volatile compounds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.200
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Anna Gracka, Henryk H. Jeleń, Małgorzata Majcher, Aleksander Siger, Anna Kaczmarek
Tytuł: Flavoromics approach in monitoring changes in volatile compounds of virgin rapeseed oil caused by seed roasting
Źródło: J. Chromatogr. A. - 2016, vol. 1428, s. 292-304, il., bibliogr.
p-ISSN: 0021-9673
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: flavoromics ; rapeseed virgin oil ; GC × GC-ToFMS ; volatile compounds
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.981
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Majcher, Kamila Myszka, Anna Grygier, Marta Bijacik
Tytuł: Charakterystyka kluczowych związków zapachowych w serze suszonym podlaskim wytwarzanym metodą tradycyjną
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 3, art. 33, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_33.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu
Polskie słowa kluczowe: sery suszone ; ser Podlaski ; kluczowe związki zapachowe ; GCO ; GC × GC-TOFMS
Angielskie słowa kluczowe: Podlaski dried cheese ; key odorants ; GCO ; GC × GC-ToFMS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP