logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRENCH LOP
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Agnieszka Ludwiczak, Marek Stanisz, Marta Bykowska, Joanna Składanowska, Łukasz Sikora, Piotr Ślósarz
Tytuł: The effect of sex, storage time and muscle type on the quality French Lop rabbit meat
Tytuł równoległy: Wpływ płci, czasu przechowywania i rodzaju mięśnia na jakość mięsa królików rasy baran francuski
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2016, t. 12, nr 2, s. 45-49, bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 czerwca 2016].
Polskie słowa kluczowe: królik ; baran francuski ; płeć ; czas pomiaru ; jakość mięsa
Angielskie słowa kluczowe: rabbit ; French Lop ; sex ; time of measurement ; meat quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP